Cum arată astăzi cea mai sexy fată din trupa TLC?

29 octombrie 2018   Vedete

Dacă eşti un copil al anilor 90, îţi aduci aminte cu siguranţă de formaţia TLC, una dintre cele mai bine vândute formaţii de fete al acelei perioade. Una marcată de o tragedie, însă, atunci când una dintre membrele grupului, Lisa Left Eye Lopes, a murit într-un accident de maşină în 2002. 

Acela a fost şi începutul sfârşitului pentru această trupă, care continuă, cu toate acestea, să cânte în formulă de două fete pe la diferite eventuri mici, majoritatea fiind petreceri retro. 

Dintre cele trei fete, Rozonda Ocielian "Chilli" Thomas era cea mai feminină şi sexy prezenţă, lucru care nu s-a schimbat nici acum, peste atâţia ani, când aceasta continuă să cânte alături de colega Tionne Tenese Watkins.

La cei 47 de ani ai săi, Rozonda este aproape la fel de fit ca-n tinereţe, cert fiind că artista nu-şi arată aproape deloc vârsta. 

Pe plan amoros, frumoasa de culoare n-a fost prea norocoasă, cea mai de notorietate relaţie a ei fiind cu Usher, la începutul anilor 2000.

Astăzi, Rozonda este mamă singură a unui băiat de 21 de ani, Tron, provenit din relaţia cu producătorul muzical Dallas Austin.

Foto: Getty Images

Mai multe