Cum arată fiul lui Florin Piersic Jr.? A apărut cu el pe scenă la Sibiu FOTO&VIDEO

3 iulie 2019   Vedete

Talentatul om de teatru ţine mult la viaţa sa privată, dar uneori ne mai lasă să tragem cu ochiul la familia sa. Iată-l într-un moment memorabil, alături de băieţelul său, Sasha.

În februarie 2016, Florin Piersic Jr. (50) şi Andreea Cipcă (35), iubita lui, deveneau părinţii unui băieţel, Sasha (3). Adică cel de-al doilea copil al actorului şi regizorului Piersic Jr., primul fiind o fetiţă, Sonia (13), din relaţia avută timp de 4 ani cu actriţa Dorina Chiriac (46).

Dacă în anii trecuţi, fiul lui Florin Piersic nu şi-a expus familia, iată că de un an încoace este mult mai relaxat în a se lăsa văzut în ipostaza de familist, alături de Andreea şi Sasha.

Ba chiar, săptămâna trecută, juniorul le-a făcut surpriza colegilor, dar şi fanilor săi de-a urca pe scenă alături de băieţelul său la Festivalul Internaţional Sibiu cu premiul „Virgil Flonda”, unde a fost premiat.

Remarcabil este faptul că Florin Piersic Jr. a reuşit să menţină o relaţie apropiată şi cu Dorina Chiriac şi că cele două femei care i-au dăruit copii au o relaţie amiabilă - lucru atât de rar între foşti şi actuali parteneri.

Foto: Simion Buia, Facebook

Mai multe