Cum arată Larisa Iordache la o săptămână de când a aflat că e infectată cu coronavirus

4 noiembrie 2020   Vedete

Veştile sunt din ce în ce mai bune! Larisa Iordache se simte foarte bine chiar dacă a fost diagnosticată cu coronavirus. Poza recentă cu ea a surprins!

Se pregătea să reintre în competiţie, dar viaţa i-a făcut o surpriză. Tocmai când viza calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Larisa Iordache a aflat pe 29 octombrie că are coronavirus. Gimnasta a petrecut deja o săptămână în izolare, urmează a doua.

Recent, din carantină, a venit un mesaj din partea cântăreţei. Sportivii sunt, în marea lor majoritate, feriţi de formele grave ale bolii şi Larisa Iordache confirmă această regulă, scrie adevarul.ro.

Larisa Iordache a fost asimptomatică şi doar un test pe care a fost obligată să-l facă, înaintea unui concurs, a relevat că are COVID-19. Sportiva se simte foarte bine în izolare, după cum reiese şi din ultima ei postare de pe Facebook. A publicat un mesaj, dar şi o poză în care se vede că arată incredibil de bine. 

"O femeie puternică nu se dă bătută niciodată".

Mesajul gimnastei Larisa Iordache după ce a fost diagnosticată cu coronavirus

“Gimnastica m-a învăţat să fiu o persoană... pozitivă! Aşteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după 3 ani! Pregătită, cu ambiţie şi multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Aşa voi face şi acum... după un test pozitiv la COVID-19. 

M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a ramâne sănătoasă şi pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniştită. Mă simt bine, am o stare generală fără simtome grave, simt doar o mică răceală, pe care o voi trata aşa cum mi-a recomandat medicul. Îmi pare foarte rău pentru acestă veste. Ajunsesem în formă, gata de a arăta tot ce am muncit în aceste ultime luni. Viaţa mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă ştie cum să se dea peste cap şi să aterizeze în picioare, nu?! O să am grijă de sănătatea mea, îmi doresc linişte! Ceea ce vă doresc tuturor! Sper să ne vedem la Naţionale!”, a scris Larisa pe o reţea de socializare.

Foto: Facebook

Mai multe