Cum arată Laura Cosoi în luna a şasea de sarcină. A pozat dezbrăcată

6 mai 2020   Vedete

Arată mai bine ca niciodată şi nu s-a îngrăşat deloc. Laura Cosoi va fi peste trei luni mamă pentru a doua oară. Frumoasa blondă a ţinut să imortalizeze momentul cu o poză în oglindă.

“În curând mămică pentru a doua oara.  Fotografia este făcută dimineaţa, când descopeream în oglindă cate schimbări aduce o sarcină corpului meu. Nu m-am preocupat niciodată de kg luate pe timpul sarcinii pentru că intotdeuna am pus pe primul plan sănatatea bebeluşului, dar şi a mea. Nu mai am tonusul de altadată, soldurile s-au lăţit, sânii au capătat volum serios, pielea se întinde, dar niciodată nu m-am simţit mai feminină şi mai împlinită ca în această perioadă. Am intrat în cea de-a 25-a săptămână de sarcina si mă minunez în fiecare zi de miracolul ce creşte în mine!”, a scris Laura pe o reţea de socializare.

Actriţa aşteaptă tot o fetiţă şi de această dată.  “Ştiu sigur că Rita va fi o soră bună şi afectuoasă.  Eu am o soră şi din experienţă ştiu că totul se aşază ideal, pentru că ai multe preocupări comune. Peste vreo doi ani pot să se joace şi ele împreună şi sper să se înţeleagă bine”

Mai multe