Cum se recuperează Gina Pistol după cezariană. Trucul la care a recurs

23 martie 2021   Vedete

A devenit mămică de curând, iar  povestea pe care o trăieşte astăzi nu poate fi explicată în cuvinte. Gina Pistol recunoaşte că nu are timp să răsufle, dar e fericită. Ba mai mult, pare să se recupereze rapid şi după cezariană

„N-am avut nici timp, nici stare să stau pe Instagram, pentru că am fost ocupat. 26 din 24 de. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operaţie, doar că, na, nu e uşor deloc', a mărturisit Gina Pistol  pe o reţea de socializare.

Blonda vrea să rapid la formele ce au consacrat-o, aşa că imediat după naştere a început să poate un corset.

„Fizic mi-am revenit cam din a treia zi, pentru că primele două zile nu au fost cele mai drăguţe zile din viaţa mea, vă zic sincer. Am purtat din a patra zi un chilot cu un corset care m-a ajutat foarte mult. Am intrat puţin cam greu în el, dar din a treia zi de purtat mi-era deja lărguţ, iar acum am un corset pe care-l strâng de la o zi la alta din ce-n ce mai mult. Credeţi-mă că fac minuni astea două”, a povestit Gina.

Prezentatoarea  recunoaşte că cel mai mare ajutor îl primeşte de la Smiley. “Se descurcă incredibil de bine. E minunat sentimentul ăsta pe care-l ai când devii mamă. Uiţi de tot greul”.

Mai multe