Cum se simte fiul lui Kamara după cea de a şasea intervenţie chirurgicală. Leon a fost operat în Spania

30 iulie 2020   Vedete

Kamara şi soţia lui se află în aceste zile în Spania, unde micuţul Leon a trecut prin cea de a şasea operaţie.Solistul e optimist în privinţa rezultatelor, dar aşeaptă mai multe informaţii de la medici.

 “A fost bine. S-a trezit mai plângăcios, aşa cum e normal după anestezie. Acum aşteptăm să vedem rezultatele în decursul timpul, când o să vină doctorul la control în România. Va veni să îl vadă pe Leon, apoi, peste trei luni, mai venim la un tratament intensiv. Intervenţia a durat 30 de minute - 40, cam aşa cu tot, dar ni l-au adus după o oră", a spus Kamara  la Antena Stars.

Artistul a povestit cum a ajuns fiul lui în această situaţie “Oana trebuia să nască prin cezariană. Un doctor iresponsabil de la Spitalul Municipal din Constanţa a obligat-o să nască natural, înainte de termen, la opt luni, deşi nimic nu indica faptul că venise momentul. Nu i se rupsese apa, nu avea contracţii. Eu nu eram în ţară, iar Oana plecase cu sora ei şi cu cumnatul la mare, pentru o zi. Acolo s-a întâmplat totul. Ea s-a prezentat la spital doar pentru că avusese o sângerare.

Nu avea voie să nască natural, pentru că e mică în bazin, iar doctorul care-i monitorizase sarcina în Bucureşti îi interzisese acest lucru. Acel doctor iresponsabil din Constanţa a obligat-o să rămână în spital şi a lăsat-o singură să nască natural, cu moaşa. Ei i-au rupt apa, ei i-au făcut injecţie pentru dilatare şi o incizie”, a spus Kamara pentru Libertatea.

Mai multe