Cum se simte Nea Mărin după ce a fost depistat cu coronavirus. Şi soţia este infectată cu noul virus

7 septembrie 2020   Vedete

Nea Mărin a aflat pe 4 septembrie că este infectat cu coronavirus. Iată cum se simte el şi soţia după ce au fost depistaţi cu noul virus. 

Se pare că prezentatorul de la Antena 1 are o formă uşoară a bolii, dar, cu toate acestea, a primit îngrijire sporită din partea medicilor. El a povestit cum a ajuns să se testeze, dar şi că, la început, s-a temut de situaţia nouă în care se afla:

"Am venit de bunăvoie şi nesilit de nimeni la Matei Balş, la camera de gardă, m-au văzut şi m-am internat. Sincer să fiu, m-am panicat un pic. Dar, în clipa când am ajuns aici şi am dat de oamenii ăştia minunaţi şi i-am văzut pe toţi cosmonauţi, mi-am zis: nea Mărine stai liniştit", a declarat vedeta Antenei 1, potrivit observatornews.ro.

Se pare că Nea Marin a fost confirmat cu noul coronavirus când se afla la Techirghiol, unde filma pentru o nouă producţie, după ce unul dintre membrii echipei de producţie a început să se simtă rău, fiind ulterior diagnosticat cu COVID-19. 

Din motive de siguranţă, filmările la noua producţie au fost suspendate pentru moment, urmând să fie reluate când situaţia o va permite. Printre vedetele implicate în noua producţie Antena 1 se numără Speak şi Ştefania, Alex Velea, Ruby, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu.

Foto: Facebook

Mai multe