Cum şi-a cunoscut Ioana Ginghină iubitul. Actriţa e la un pas de nuntă

7 mai 2021   Vedete

S-a îndrăgostit rapid după divorţ, iar acum e la un pas de căsătorie. Ioana Ginghină crede că a găsit, în sfârşit, bărbatul care i se potriveşte perfect.  Întâlnirea dintre ei a venit pe neaşteptate.

“Am fost contactată de firma lui să lucrăm la acest proiect. Practic, ne-am întâlnit, ne-am văzut la două întâlniri, iar la a doua am mers să bem un pahar de vin. Deşi conduceam, am zis că merge, era zi, o să merg pe jos”, a spus Ioana Ginghină la Antena Stars.

“Am degustat acel vin, a fost foarte bun şi seara când am ajuns acasă i-am trimis un mesaj să-i zic, iar el a spus să-i dau un share location că trimite pe cineva să-mi aducă o sticlă de vin. M-am trezit în 40 de minute cu un bax de vin şi cu Cristi acasă.

A fost foarte drăguţ că mi-a lăsat vinul şi după am început cu mesajele.. şi aşa s-a înfiripat şi au mers lucruile foarte rapid”, a mai spus Ioana Ginghină.

Acum se pregătesc de nuntă. Ba mai mult, îşi doresc şi un moştenitor. „Da, am fost cerută în căsătorie. Sunt într-o perioadă în care-mi merge foarte bine. Îmi doresc un bărbat care să investească în mine, în sensul că să investească sentimente, complimente, să fie atent la ce-mi doresc, la nevoile mele.

El e aşa. Am lângă mine un om care ştiu clar că dacă voi face un copil, va fi acolo să mă ajute să-l cresc. Ruxi ştie despre asta şi e încântată”.

Mai multe