Cum şi-a organizat viaţa Elizabeth Hurley în izolare cu 8 oameni. "Aş putea spune că sunt fericită, doar că nu mă pot îndrăgosti!"

13 aprilie 2020   Vedete

Actriţa de 54 de ani şi-a spus oful despre perioada pandemiei, pe care, altfel, o petrece într-o izolare mult mai plăcută decât a altora

Elizabeth se află în vila ei din Hertfordshire, din apropiere de Londra, împreună cu 8 rude, printre care fiul ei, Damian. Nu sună rău pentru această perioadă restrictivă, nu-i aşa? Şi totuşi, Hurley resimte singurătatea, după cum a recunoscut pentru revista Hello. "Mi-aş dori să mă îndrăgostesc nebuneşte de cineva, ceea ce sigur nu se va întâmpla câtă vreme stau în izolare cu rudele mele de sânge", a spus actriţa, care nu şi-a negat însă plăcerea de a se aranja în casă ca şi când ar pleca la o întâlnire romantică la care ar trebui să fie seducătoare, după cum se vede în poze - toate făcute de când a intrat în izolare.

Actriţa a comparat şederea cu familia ei cu atmosfera din serialul anilor '70 The Waltons, despre felul cum a trecut o familie prin perioada marii depresii şi apoi prin cel de-al Doilea Război Mondial. "Suntem 9 în total. Toată familia este cu mine, inclusiv mama, o mătuşă, dar şi o prietenă cu grave probleme respiratorii. Şi adesea mă cuprinde panica, gândindu-mă că nu voi putea să am grijă de ei cum trebuie, de aceea nu am lăsat pe nimeni până acum să părăsească această casă", a povestit Liz. "Doar eu ies puţin la magazinele alimentare din zonă, port mănuşi şi mască, iau ce trebuie şi mă întorc. Sunt îngrozită că le-aş putea aduce virusul oaspeţilor mei vulnerabili. Dar ne-am organizat bine cu toţii. Fiecare are misiunea sa şi task-uri desemnate într-un Excel, în care am scris pe culori diferite ce are fiecare de făcut. Eu cumpăr alimente, pregătesc mâncarea şi spăl rufele. Dacă nu ar fi teama aceasta că cineva s-ar putea îmbolnăvi, aş putea spune că suntem chiar fericiţi cu toţii aici. Ne-am impus să nu deschidem televizorul până la ora 6 seara, astfel încât să nu lâncezim".

Foto: Instagram

Mai multe