„Dacă vrei să faci sex cu el, trebuie să ai pregătită pilula albastră!” Ce rapper faimos primeşte nota 4 în pat?

26 martie 2021   Vedete

Ca rapper are o reputaţie extraordinară, devenind idolul puştilor din întreaga lume. Însă, ca iubit, lasă de dorit. Cel puţin dacă e să ne luăm după ce spune fosta lui soţie care, vorba-aceea, l-a cunoscut în intimitate. Şi regretă oare momentele petrecute cu el între aşternuturi?

Cine este „repetentul” la sex? Eminem, doamnelor şi domnişoarelor! El n-a primit notă de trecere din partea celei care a ajuns să-l cunoască cel mai bine. Kim Mathers l-a atacat pe Slim Shady acolo unde îl doare mai tare, l-a aplicat o lovitură sub centură, de pe urma căreia rapperul nu prea şi-a revenit nici în ziua de azi. Ce-a avut de comentat femeia cu privire la prestaţia sexuală a individului?

În primul rând, Kim a ţinut să informeze întreaga lume că fostul ei partener de sex nu e deloc bine dotat şi, de parcă asemenea nenorocirea nu era suficientă, ea a adăugat şi faptul că Eninem e incapabil să facă o femeie fericită în pat.

„Dacă vrei să faci sex cu Marshall, trebuie să ai la tine pipula albastră (n.r. Viagra) şi să te asiguri că o ia, că altfel rămâi cu ochii în soare, n-o să se întâmple nimic între voi”, a dezvăluit, fără pic de jenă, fosta doamnă Eminen.

Cu Kim, fosta lui parteneră de sex...

Ce-i drept, nici el nu s-a purtat prea frumos cu ea. Până şi el a recunoscut că a cam lovit-o pe Kim în timpul mariajului lor şi a compus o melodie în care a vorbit despre cum ar răpi-o şi ar omorâ-o. Cine se mai miră că femeia a început nemilosul atac la adresa unuia dintre cei mai mari rapperi din lume, după asemenea tratament?!

Foto - Profimedia

Mai multe