Dakota Johnson vorbeşte pentru prima dată despre idila cu Chris Martin, fostul lui Gwyneth Paltrow

27 septembrie 2018   Vedete

Au o relaţie de aproape un an, iar recent s-au tatuat în numele iubirii lor. Totuşi, până acum, actriţa din Fifty Shades of Grey şi iubitul său, solistul de la Coldplay, n-au vorbit public despre iubirea lor şi nici n-au apărut împreună la evenimente publice.

Formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood, rare fiind ocaziile în care paparazzi i-au surprins împreună. Cu toate acestea, recent, Dakota a lăsat să-i scape detalii intime despre relaţia ei cu fostul soţ al actriţei Gwyneth Paltrow.

Iniţial, întrebată fiind despre relaţia cu Chris, actriţa a menţionat că nu va vorbi despre acest subiect. Ulterior, s-a mulţumit să spună că totul e OK între ei şi că e foarte fericită cu el. ”Sunt foarte fericită (n.r. cu Chris Martin).”, a precizat Dakota pentru Tatler.

Mama actriţei, însă, celebra actriţă Melanie Griffith, n-a fost chiar atât de discretă vizavi de subiect. Atunci când a fost întrebată despre relaţia fiicei sale cu Chris Martin, Melanie a spus că ”îl adoră, pur şi simplu” pe Chris. ”Ea e foarte discretă cu viaţa ei şi respect asta”, a mai spus Melanie.

Mai multe