Dan Negru: "Ăia care care răspândesc panica la mai mult de 1.000 de oameni sunt mai periculoşi decât virusul"

11 martie 2020   Vedete

Iată reacţia vedetei Antena 1 la valul de ştiri despre răspândirea noului coronavirus.

Bombardat, ca noi toţi, de informaţii privind pericolul contaminării cu Covid-19, Dan Negru încearcă să disemineze între adevăratele ştiri şi articolele alarmiste care, în opinia sa, fac mai mult rău populaţiei.

Înarmat cu o mască pe care e desenat un creier, despre care spune el "se găseşte mai greu", Dan Negru a trage un semnal pe contul său de socializare:

"Ăia care care răspândesc panica la mai mult de 1000 de oameni sunt mai periculoşi decât virusul. Ei vor duce in cap economia mondială in următoarele luni. Prima "panică-demie" din istorie zic analiştii media. Dirijată sau nu, e prima. În America cea mai alarmistă televizune este FOX News. Cu ştirile panică despre coronavirus, FOX a obţinut în luna februarie cele mai mari audienţe TV din ultimii 24 de ani! CNN şi MSNBC care au avut ştiri moderate au scăzut cu 8% respectiv 9%. Într-o singură zi (28 februarie) în online au existat peste 100 milioane de referiri alarmiste la coronavirus care au fost apoi share-uite. Media-panica e experimentul cu mult peste 1.000 de oameni adunaţi laolaltă!".

Totodată, Dan Negru atrage atenţia că în România problema igienei este, oricum, o problemă naţională:

"Pare o glumă campania ăstora cu "spălaţi-vă pe mâini" când românii au cele mai multe WC-uri în fundu' curţii din Europa. 31% dintre noi se "cufuresc" în fundu' curţii. 0,1% nemţii sau spaniolii. 1% ungurii. Noi suntem primii".

Mai multe