Daniel Craig revine în rolul lui James Bond. Ce l-a convins să-şi schimbe părerea?

9 august 2017   Vedete

Veste bună pentru fanii "James Bond" - Daniel Craig se întoarce pe platourile de filmare. A susţinut tare şi răspicat că nu vrea să mai audă de încă un film în pielea agentului 007, dar Daniel Craig nu poate sta departe de personajul care l-a făcut celebru. A dat de înţeles că părăseşte acest rol, imediat după terminarea filmărilor pentru ultima peliculă a seriei, ba chiar declara pe atunci că mai degrabă îşi taie venele decât să îl mai joace pe agentul secret.

Se pare că actorul s-a întors la 180 de grade, căci nu numai că a acceptat să continue seria, dar va mai apărea pe marile ecrane pentru încă două pelicule marca "James Bond". I s-au oferit peste 150 de milioane de dolari pentru a-l interpreta pe spionul cuceritor şi continuarea faimei pe care avut-o de-a lungul celor trei pelicule, iar mulţi actori celebri au râvnit la rolul lui, însă Craig a fost greu de convins. Deşi decizia nu a fost confirmată în mod oficial de către reprezentanţii starului, surse de la Hollywood au declarat că actorul a ajuns, în cele din urmă, la o înţelegere cu producătoarea Barbara Broccoli.

Daniel îşi va relua poziţia în celebra producţie cu spioni în cel de-al 25-lea film din seria "James Bond", care va avea premiera în 2019, dar şi în filmul care-i va urma acestuia. Potrivit unei surse citate de The Sun: "Au existat destule discuţii despre cine ar putea fi următorul Bond, dar Barbara a reuşit să-l convingă pe Daniel să mai joace în alte două filme. Este iubit de publicul din întreaga lume şi a condus la o creştere reală în box office a peliculelor francizei, aşa că producătorii nu vor să-l piardă." De asemenea, încă un factor esenţial în luarea acestei decizii pozitive de către actor a fost şi plecarea regizorului Sam Mendes, cu care Daniel a avut divergenţe în timpul filmărilor pentru "James Bond".

Foto: Arhiva OK

Mai multe