Asemănare izbitoare cu regretata sa mamă! Fiica Annei Nicole Smith a făcut senzație îmbrăcată într-o ținută a lui Janet Jackson

10 mai 2022   Vedete

Dannielynn Birkhead a participat la Gala Barnstable Brown într-o ținută a lui Janet Jackson pe care a purtat-o la același eveniment, în 2003.

Adolescenta de 15 ani este leită mama sa, regretatul sex simbol Anna Nicole Smith. Fetița a fost crescută de mică de tatăl său, Larry Birkhead, care a explicat că această ținută a celebrei artiste a fost scoasă la o licitație în scopuri caritabile și achiziționată de familia sa.

Încă de când era o adorabilă fetiță blondă, din 2008, Dannielynn participă anual la Kentucky Derby împreună cu tatăl Larry Birkhead.

Acesta a dezvăluit anul trecut într-un interviu că fiica sa nu știe o mulțime de lucruri despre mama sa, întrucât era foarte mică atunci când aceasta a murit. Celebrul model Playboy a decedat la doar 39 de ani, în urma unei supradoze accidentale de droguri.

Anul acesta, îmbrăcată în ținuta lui Janet, Dannielynn chiar s-a întâlnit cu sora lui Michael Jackson și s-a și fotografiat cu ea.

Kentucky Derby este o cursă de cai care se desfășoară anual în Louisville, Kentucky, Statele Unite, aproape întotdeauna în prima sâmbătă a lunii mai, și care dă tonul unui festival de două săptămâni.

Cei doi Birkhead, tată și fiică, nu lipsesc în niciun an, iar Larry a cunoscut-o pe Smith tot aici. Tânăra Dannielynn este parcă regreta sa mamă la indigo. Blondă și cu zâmbetul cuceritor însă, mai mult ca sigur, cu o soartă mai bună.

Mai multe