David Beckham, aniversare romantică pentru Victoria. Fosta Posh Spice a împlinit 48 de ani

18 aprilie 2022   Vedete

Dacă în urmă cu două săptămâni era soacră mare, acum a venit rândul ei să fie în centrul atenţie.

Desigur, toţi bărbaţii familiei au felicitat-o şi i-au transmis dragostea lor. A fost mare sărbătoare în casa Beckham weekend-ul acesta. Vedetele au sărbătorit Paştele şi ziua de naştere a Victoriei.

Fosta Posh Spice a împlinit 48 de ani şi a fost intens felicitată de familie şi de fani. David a postat o imagine emoţionantă cu soţia sa, în timp ce se aflau pe plajă, noaptea, în faţa unui foc de tabără. Sportivul o sărută cu foc pe cea care îi stă alături de peste două decade şi care i-a dăruit 4 copii. David a scris în descrierea imaginii: ”La mulţi ani soţiei mele incredibile, mamă şi femeie de afaceri!”, plus o inimioară. ”Să ai o aniversare minunată, că o meriţi. Te iubim cu toţii atât de mult”, a mărturisit David.

Nici copiii nu s-au lăsat mai prejos. ”Eşti cea mai bună mamă, te iubesc, la mulţi ani”, i-a scris Cruz, fiul de 17 ani. Romeo, de 19 ani, a adăugat: ”La mulţi ani pentru cea mai bună mamă din lume, te iubesc aşa de mult!”

Victoria nu a fost uitată nici de Brooklyn proaspătul însurăţel. El a postat o fotografie cu mama sa şi a scris: ”La mulţi ani, mama! Te iubesc!”

Victoria a fost felicitată şi de nora sa, Nicola Peltz. Familia Beckham a participat trup şi suflet la nunta anului din Palm Beach, unde fiul cel mare Brooklyn s-a căsătorit cu Nicola, fiica magnatului Nelson Peltz la reşedinţa de lux din Florida a familiei miresei.

Mai multe