Harper Beckham, mezina lui David și-a Victoriei, s-a transformat într-o domnișoară înaltă

15 iunie 2022   Vedete

Dintotdeauna a fost considerată fata lui tata... Mezina familiei Beckham, Harper Seven, în vârstă de zece ani, este foarte apropiată de tatăl ei, David, lucru demonstrat și la cea mai recentă ieșire a lor împreună, la Teatrul La Fenice din Veneția.

Doar un tată și fiica lui... Mezina cuplului David-Victoria, care mai au trei băieți mari, pe Brooklyn, Romeo și Cruz, l-a însoțit pe tatăl său la un eveniment de gală în orașul de pe ape, ocazie cu care Harper a îmbrăcat o rochie lungă, roz, în valoare de 1.600 lire sterline, de la brandul Zimmermann.

Se pare că weekendul trecut le-a aparținut doar celor doi, care s-au bucurat de o vacanță în formulă restrânsă în Veneția, David Beckham postând pe pagina lui de Instagram numeroase fotografii haioase cu el și cu fiica lui.

Cât despre Harper Beckham, din aceste poze noi de vacanță putem observa că fata a crescut și s-a înălțat destul de mult și este destul de durdulie la cei zece ani ai săi, lucru care n-o deranjează nici pe ea, nici pe faimoșii săi părinți.

Până la urmă, și Victoria Beckham a fost un copil durduliu, pentru ca astăzi, după patru sarcini și la vârsta de 48 de ani, să afișeze o siluetă de invidiat.

Foto: Profimedia

Mai multe