De ce nu apare Dolly Parton niciodată alături de soţ în public? Artista este căsătorită de 54 de ani. "Unii spun că am un soţ imaginar!"

4 noiembrie 2020   Vedete

Vedeta muzicii country în vârstă de 78 de ani este căsătorită de 54 de ani, dar în tot acest timp a evitat apariţiile publice alături de soţul ei. Iată ce spune despre acest subiect

"Unii spun că am un soţ imaginar", dă replica, amuzată, Dolly Parton, despre absenţa intrigantă a soţului ei. Pe numele lui Carl Dean, misteriosul bărbat s-a însurat cu Dolly acum mai bine de jumătate de secol, dar nu împarte celebritatea cu ea. Şi nici nu vrea. Cei doi şi-au unit destinele în 1966 în Ringgold, Georgia - dar Dolly nici măcar nu-i poartă numele. Dean a condus o prolifică firmă de asfaltări din Nashville - şi, aşa cum i-a fost şi meseria, a fost toată viaţa un om cu picioarele pe pământ, căruia nu i-au plăcut evenimentele mondene şi lumina reflectoarelor. De altfel, potrivit spuselor ei, Carl şi-a văzut o singură dată soţia concertând live. "Lui nu îi place deloc să fie în atenţia lumii. Aşa este el pur şi simplu", declară Dolly. "E retras, tăcut şi a ştiut dintotdeauna că celebritatea îţi fură pacea. Şi are mare dreptate. Am apreciat mereu şi respectat această alegere a lui. Aşa că am încercat să îl protejez cât de mult am putut. Mi-a spus că nu a ales lumea din care fac parte, ci m-a ales pe mine - şi că putem fi împreună, având, în acelaşi timp, vieţi separate. Şi asta e şi gluma noastră când ne întreabă cineva cum de durează mariajul nostru de atâta timp. Le spun: Pentru că eu sunt plecată mai tot timpul! Şi e mult adevăr în gluma aceasta - contează că nu ne băgăm unul în sufletul celuilalt".

Mai multe