De ce s-a întors Narcisa Suciu în România: "Soţul meu a înţeles"

25 mai 2021   Vedete

Pandemia a ţinut-o departe de cei dragi, aşa că revederea cu ei a fost una emoţionantă. Narcisa Suciu a revenit acasă din Finlanda.

„Nici nu-mi vine să cred că sunt aici! Am venit în România pentru că am simţit că-mi pierd minţile în Finlanda. Nu mai puteam de dor de cei de acasă. Mă sufocam! Am văzut-o şi pe nepoţica mea, Alessia, care are 11 ani. Soţul meu a înţeles. Am stat puţin pe la Timişoara. Eu, pe pandemie, nu am fost nicăieri, am stat numai în casă. Fiica mea, Daria, mi-a zis: du-te în România şi cântă, că vii cu altă energie de acolo, aici te plafonezi”, a declarat Narcisa Suciu la Kanal D.

Mai nou, artista cântă cu Gaşca Zurlii: „La aeroport m-a aşteptat Mirela Retegan. Am stat două zile împreună, apoi am plecat la fratele meu la Timişoara. 

La un moment dat a venit Mirela la Timişoara să mă vadă. A fost apoi o strângere de fonduri, am făcut-o repede şi s-a legat aşa o energie".

Narcisa Suciu a dat o fugă chiar şi până la mare, să îl vadă pe Ovidiu Komornyik. „În weekend am fost la Ovidiu Komornyik, la Vama Veche. A fost foarte fain. N-am stat la un loc mai frumos la mare. Mi-a plăcut foarte tare”, a mărturisit solista.

Mai multe