De ce vrea Kanye West să se împace cu Kim Kardashian. Artistul invocă Sfânta Treime şi este profund tulburat de noua relaţie a brunetei

6 decembrie 2021   Vedete

Kanye West este de nerecunoscut. Artistul a intrat într-o stare pe care apropiaţii săi nu şi-o explică.

Deşi s-a despărţit încă din primăvară de Kim Kardashian, abia după ce ea a început o relaţie, cântăreţul şi-a dat seama cât o regretă. Potrivit unui apropiat al său, care a povestit The Post, Kanye invocă Sfânta Treime atunci când enumeră motivele pentru care ar trebui să se împace cu mama copiilor săi.

Primul motiv: nu e convins că va mai găsi o femeie care să îl înţeleagă. Kim e obişnuită cu el, nu mai are ce explicaţii să îi dea. Şi ştie cum să gestioneze zilele sale proaste.

Al doilea motiv îl reprezintă copiii. Aceştia au patru: fetele North, 8 ani, Chicago, 3 ani, şi băieţii Saint, de 5 ani şi Psalm în vârstă de doar 2 ani. Al treilea motiv pe care îl consideră West un bun motiv de împăcare este cel religios. Nu vrea să divorţeze, din considerente religioase.

Şi ultimul, dar nu cel din urmă, West e de părere că cel mai bine îi stă lângă Kim. Rapper-ul arată foarte bine alături de ea.

Sursa menţionată i-a solicitat lui Kanye un punct de vedere vizavi de declaraţiile făcute de apropiatul său, însă acesta încă nu a comentat nimic.

Între timp, după ce cei doi s-au despărţit în februarie, după 7 ani de căsătorie, Kim are o relaţie cu Pete Davidson din luna octombrie, însă s-a văzut cu Kanye la Miami, unde au participat împreună la un spectacol de omagiere a prietenului lor comun, Virgil Abloh, designer Louis Vuitton şi fondator Off-white.

Foto: Profimedia

Mai multe