Decizia luată de Oana Roman. Are legătură cu fetiţa ei: "Isa trece printr-o perioadă grea"

8 aprilie 2021   Vedete

Oana Roman vrea să apeleze la un specialist în parenting după divorţ. Vedeta crede că fetiţa ei, Isa, a fost afectată de situaţia prin care au trecut şi vrea să o ajute cât mai mult.

A recunoscut că a apelat la psiholog în trecut şi că acesta i-a fost de un real folos. Acum, după divorţ, Oana Roman vrea să primească sfaturi de la un specialist.

Eu sunt un om care a fost la psiholog de foarte multe ori, care a avut nevoie de terapie. Tot aşa, ca părinte poate că ai nevoie de un pic de terapie din care să alegi ce consideri că-ţi este de folos. Având în vedere că Isa trece printr-o perioadă grea din cauza situaţiei şi eu sunt şi foarte impulsivă şi mă cam ia flama câteodată, nu mi-ar strica să discut cu cineva care să-mi explic”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

„Ideea e că toată nebunia asta în a te abţine de a spune „nu' copiilor, deşi trebuie la un moment dat să înţeleagă că nu are voie practic să facă anumite lucruri, m-am gândit să consultăm un specialist în parenting. Să vină să ne înveţe nişte tehnici. E evident că fiecare părinte îşi doreşte pentru copilul lui ce e mai bun. M-am gândit că poate fi interesant ca un specialist să vină la fiecare dintre noi în parte, să analizeze şi să ne spună care ar fi soluţiile', 

Mai multe