Demi Moore, îndrăgostită de o femeie? Iată cum au fost surprinse cele două

21 noiembrie 2018   Vedete

După trei mariaje eşuate, Demi Moore părea că a depus armele în faţa iubirii. N-a mai fost văzută cu niciun bărbat de la divorţul de Ashton Kutcher şi până în prezent.

Ei bine, explicaţia ar fi alta. Motivul pentru care Demi Moore n-ar mai fi văzută în prezent cu niciun bărbat este că... s-a reorientat! Presa internaţională titrează că celebra actriţă i-a lăsat pe bărbaţi în favoarea femeilor.

Ea ar avea o relaţie de iubire cu stilista ei, Masha Mandzuka (45). ”Demi nu vorbeşte despre viaţa ei amoroasă, dar pare mai fericită ca oricând. Iar apropiaţii spun că ar avea de-a face cu noua ei relaţie. Deşi toate relaţiile ei anterioare au fost cu bărbaţi, Demi a fost mereu deschisă când vine vorba de dating. Ea îşi alege partenerii în funcţie de personalităţile lor”, spune o sursă din anturajul actriţei.

Ce-i drept, zvonurile legate de bisexualitatea actriţei au apărut încă din timpul relaţiei cu Ashton Kutcher. Însă, n-au existat până acum dovezi în acest sens. Demi e, de altfel, discretă şi acum în legătură cu romanţa ei, deşi Masha a lăsat să se înţeleagă câteva ceva din postările ei de pe reţelele de socializare. Aceasta a postat mai multe fotografii cu Demi, purtând descrieri precum ”Queen” (n.r. Regina), ori altele în gen.

Mai multe