Și Denise Richards își face cont pe o platformă de adulți, la doar câteva zile de la decizia contestată a fiicei sale

24 iunie 2022   Vedete

Denise Richards a anunțat joi că și-a făcut și ea cont pe OnlyFans, întocmai ca fiica sa adolescentă.

Când Sami, ca o metodă de revoltă specifică vârstei, a dat vestea că și-a făcut cont pe celebra platformă de adulți unde oamenii plătesc ca să vadă conținut picant oferit de vedete, Denise a spus presei că e majoră și că nu poate interveni.

Ca după câteva zile, să facă și mama același lucru. În vederea marelui anunț, actrița a filmat un video pe plajă, unde poartă o rochie albă, vaporoasă, cu bretelele căzute, accentuând decolteul.

Fosta soție în vârstă de 51 de ani a lui Charlie Sheen a scris: ”Sunt gata. Începem.” Cu hashtag #onlyfans își îndeamnă cei 1.4 milioane de urmăritori să se aboneze la conținutul pe care îl oferă, cu 25$ pe lună.

Tonul a fost dat de Sami, fiica pe care o are cu Charlie Sheen. Adolescenta care a împlinit 18 ani în martie s-a lăsat de școală. Și deși nu are o relație foarte apropiată cu mama sa, Denise a declarat ”Page Six”: ”Sami a făcut 18 ani și a luat singură decizia. Noi ca părinți nu putem decât să o ghidăm și să avem încredere în judecata sa, căci doar ea e responsabilă pentru alegerile sale.”

Charlie Sheen nu a primit cu aceeași lejeritate vestea și și-a învinovățit soția pentru decizia fiicei de a oferi conținut de adulți în schimbul a 20 de dolari de lună. Fostul star din ”Doi bărbați și jumătate” a spus aceleiași surse: ”Are 18 ani și stă cu mama ei. Cât a stat cu mine, așa ceva nu s-a întâmplat.”

Și a adăugat: ”Nu agreez decizia, dar cum nu pot interveni, am rugat-o doar să ofere conținut elegant, creativ și să nu-și sacrifice integritatea.”

Câteva zile mai târziu, Denise a spuse că având în vedere câte a făcut Sheen la viața lui, cu aluzie la pornirile de Playboy, nu e în măsură să judece alegerile lui Sami.

Denise Richards este căsătorită în prezent cu Aaron Phypers. Între 2002 și 2006 a fost soția lui Sheen și au împreună două fiice: Sami și Lola (17 ani).

Foto: Instagram/Profimedia

Mai multe