Dennis Rodman: "Madonna mi-a oferit 20 de milioane ca s-o las însărcinată!"

20 septembrie 2019   Vedete

Vedetele sunt puse pe mari dezvăluiri în ultima vreme. Prezent la o emisiune radiofonică, nici extravagantul Dennis Rodman nu s-a lăsat mai prejos

În vârstă de 58 de ani, Dennis Rodman a fost ieri invitatul emisiunii The Breakfast Club, foarte ascultată în New York, prilej cu care a fost foarte generos cu detaliile relaţiei pe care a avut-o cu Madonna în 1993. "Eram împreună atunci şi într-o zi îmi spune la telefon: Dennis, ştii că sunt la ovulaţie? Am întrebat-o ce e asta... Eu voiam să fac sex cu ea", a povestit Rodman, care la momentul conversaţiei se afla în Las Vegas. Madonna a trimis atunci un avion particular ca să-l ia şi să i-l aducă pentru a face sex. Asta dacă vă întrebaţi ce e în stare să facă o femeie pentru asta!

"Mi-a spus atunci că dacă o las însărcinată, mă plăteşte cu 20 de milioane de dolari! Bani plătiţi numai dacă se năştea copilul sănătos...", a mai spus Rodman, care a continuat amuzant, relatând că după partida de sex, n-a ezitat să zboare înapoi la Vegas pentru a-şi termina jocul de poker. Madonna nu a rămas atunci însărcinată, însă fostul sportiv a speculat că artista a făcut un aranjament financiar similar cu antrenorul Carlos Leon, tatăl fiicei ei, Lourdes Leon.

De cealaltă parte, Dennis este tatăl a trei copii: o fată pe nume Alexis, cu prima soţie, Annie Bakes, şi un fiu şi o fiică, cu cea de-a treia soţie, Michelle Moyer.

Mai multe