Diana Bart a născut! Prezentatoarea a făcut primele declaraţii: 'Suntem bine'

17 iulie 2020   Vedete

Ce bucurie! Diana Bart a devenit mămică pentru a doua oară! Prezentatoarea a născut al doilea copil. Se pare că totul a decurs bine, şi mămica şi bebeluşul au o stare de sănătate bună!

Ce rapid au trecut cele nouă luni de zile! Diana Bart a născut pe 17 iulie al doilea copil. Este vorba despre o fetiţă, a doua fetiţă. Prezentatoarea de la Prima TV a adus bebeluşul pe lume într-un spital privat din Bucureşti. 

Se pare că şi ea şi bebeluşul se simt foarte bine. Amina Maria a primit chiar şi primul 10 din viaţa ei, chiar la naştere. Mămica a făcut declaraţii: "Mă bucur că suntem bine şi multumesc doctorilor pentru implicare, intr-o perioada dificila. Sunt foarte fericita ca totul a decurs cu bine!"

Diana Bart s-a mutat cu familia într-o casă mai mare

Exclusiv pentru OK! Magazine, prezentatoarea a mărturisit că şi-a cumpărat o casă mai mare, aveau nevoie de mai mult spaţiu mai ales că familia s-a mărit. "Da, ba chiar ne-am mutat într-o casă mai mare, cu această ocazie, dublă ca spaţiu. Ne-am mutat în acelaşi complex, dar spre lac şi pădure, într-o zonă cu aer curat şi linişte, unde aud cocoşii vecinilor, pot vedea şi răsăritul… E foarte fain."

Foto: Facebook

Mai multe