Discursul emoţional al lui Michael Douglas despre tatăl său, Kirk. Va împlini 102 ani în curând!

7 noiembrie 2018   Vedete

Ieri, marele actor Michael Douglas a fost răsplătit, după o carieră de mai bine de 50 de ani, cu o stea pe celebrul bulevard, ”Walk of Fame”. Alături de el s-a aflat familia lui, căreia i-a mulţumit!

Emoţionat, Michael Douglas le-a mulţumit tuturor celor care l-au sprijinit în cei peste 50 de ani de activitate la Hollywood. Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa fiului său cel mare, Cameron, dar şi a soţiei sale, actriţa Catherine Zeta-Jones, alături de care va sărbători săptămâna viitoare 18 ani de mariaj.

Vorbind despre Catherine, Michael a recunoscut că sprijinul ei a contat cel mai mult. ”Iubirea vieţii mele este aici. Vorbesc despre Catherine. Sunt recunoscător pentru sprijinul, iubirea şi răbdarea ta. Apropo, în câteva săptămâni, vom împlini 18 ani de mariaj, aşa că îţi mulţumesc pentru cei mai frumoşi 18 ani din viaţa mea”, a putut fi auzit acesta.

Aproape în lacrimi, Michael l-a menţionat şi pe tatăl său în discursul de mulţumire. ”Înseamnă atât de mult pentru mien, tată, că tu eşti astăzi cu mine, aici. Îţi mulţumesc pentru sfaturile tale, pentru inspiraţie, şi vreau să spun cu toată inima mea că sunt mândru că sunt fiul tău”, a încheiat, emoţionat, Michael Douglas.

În mulţime au fost şi alţi colegi de breaslă: Jane Fonda, Eric McCormack, Andy Garcia, etc.

Mai multe