Dorian Popa a provocat un accident rutier: maşina lui a fost făcută praf, iar el a suflat în etilotest! Consumase alcool?

28 februarie 2019   Vedete

Este mereu cu zâmbetul pe buze şi încearcă să facă show, însă, în seara zilei de miercuri, Dorian Popa a adus ceva tristeţe în sufletul unor oameni după ce a provocat un accident rutier.

Potrivit informaţiilor apărute în mediul online, celebrul artist a fost implicat într-un accident în urma căruia mai multe maşini au fost avariate, însă Dorian Popa a încercat să fie cu zâmbetul pe buze toată seara, chiar dacă celelalte persoane implicate nu erau tocmai fericite că maşinile lor au fost distruse.

Pentru a-şi ţine la curent fanii cu tot ce face, Dorian Popa a postat pe Instagram câteva story-uri imediat după ce a provocat accidentul, maşina lui fiind făcută praf şi tractată până la un service. Artistul s-a filmat inclusiv cu celelalte persoane implicate în accidentul provocat de el şi le-a arătat fanilor că a suflat în etilotest şi că nu consumase deloc alcool.

„Cred că sunt singurul din lume care putea să supere atâţia oameni într-o singură fracţiune de secundă, motiv pentru care îmi cer scuze oficial de la toată lumea. Asta este, carambolul a fost mai carambol decât ne aşteptam. Dar ne punem cenuşă în cap şi ne asumăm“, a spus Dorian Popa.

Mai multe