Drama artistei Jessie J! Nu o să poată să-i dăruiască niciodată copii lui Channing Tatum

15 noiembrie 2018   Vedete

Au o relaţie serioasă de câteva luni, iar lucrurile merg într-o direcţie bună între cei doi. Totuşi, e un lucru pe care Channing nu o să-l poată avea niciodată alături de Jessie J: un copil.

Cântăreaţa Jessie J trăieşte o dramă, după ce a aflat că nu poate avea copii pe cale biologică. Jessie le-a povestit fanilor, pe scenă, că a descoperit acum patru ani că are probleme legate de fertilitate.

În lacrimi, Jessie şi-a ”vărsat” sufletul pe scena de la Royal Albert Hall, marţi noapte, în timp ce Channing Tatum, iubitul ei, dar şi mama sa se aflau în public. Ea a mărturisit că situaţia este ”dureroasă şi tristă” şi că a scris o melodiem, numită ”Four Letter Word”, pentru femeile aflate în aceeaşi situaţie.

”Mi s-a spus acum aptru ani că nu pot avea copii. Sunt una dintre milioane de femei care trec prin aşa ceva. Nu e ceva ce ne defineşte, dar am vrut să scriu un cântec pentru mine, în momentele de tristeţe, pe care oamenii să-l asculte în momentele în care totul devine cu adevărat greu”, a spus ea, pe scenă, marţi.

Channing Tatum, iubitul ei, a fost primul care a felicitat-o pe artistă pentru curaj. ”Această femeie şi-a vârsat sufletul pe scenă la Royal Albert Hall. Oricine a fost prezent a asistat la ceva special”, a scris actorul pe o reţea de socializare.

Mai multe