Dramă în familia Lidiei Buble. Sora artistei, Lorena, a făcut primele declaraţii: "Nu mai aveam mult de trăit"

25 noiembrie 2020   Vedete

Lorena, una dintre surorile Lidiei Buble, a făcut declaraţii neaşteptate, a dezvăluit prin ce momente grele a trecut mama sa pe când era însărcinată cu ea, dar şi cum a fost la un pas de moarte. 

Lidia Buble s-a născut pe data de 9 iunie 1993, la Deva, Hunedoara. Şi-a petrecut copilăria copilăria modest, alături de cei zece fraţi ai ei. La 21 de ani a cunoscut celebritatea: "Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif."

Lorena Buble a trăit însă momente mai neplăcute pe care le-a povestit abia acum. Ea a dezvăluit că mamei sale i s-a recomadat să o avorteze, din cauză că sarcina era una cu probleme. “Vreţi ca ceilalţi 10 copii să rămână fără mamă? (...) Mami a încercat să mai aibă încă doi copii înaintea mea, dar a pierdut acele două sarcini, de asta e diferenţă mai mare de vârstă intre mine şi Diana. Medicul i-a spus: Doamnă Buble, dacă păstraţi sarcina, o să muriţi ori dumneavoastră, ori copilul”. Eu trebuia să ies oricum cu un handicap. “Copilul va avea o viaţă chinuită, dumneavoastră la fel, faceţi avort”, a mai spus medicul, dar mami a refuzat. Chiar putea să moară la naştere, dar a ales să mă păstreze. S-au rugat foarte mult pentru mine. Eram neagră la faţă, înghiţisem lichid, aveam cordonul înfăşurat de 3, 4 ori în jurul gâtului. Am fost foarte sănătoasă. Nu am niciun handicap”, a spus Lorena Buble în mediul online.

Lorena era să îşi piardă viaţa la două săptămâni de la naştere

“Lidia m-a scapăt din braţe la două săptămâni de când m-am născut – am avut fisură pe craniu, de la bărbie până la ceafă. Foarte grav, mi-am spart capul, doctorii nu mi-au dat şanse multe să trăiesc. Vă imaginaţi copil de două săptămâni aruncat pe gresie, sora mea mă arunca în sus şi mă prindea. La un momentdat nu m-a mai prins. Fraţii mei s-au adunat toţi şi s-au rugat pentru mine foarte mult. După ce s-au rugat toţi pentru mine, fisura nu mai exista. Era atât de gravă fisura, nu mai aveam mult de trăit, iar după ce s-au rugat fisura a dispărut”, a mai povestit Lorena.

Foto: Facebook, Instagram

Mai multe