Dublă eliminare la "Survivor"! Roxana Ciuhulescu a părăsit competiţia din Republica Dominicană, deşi a câştigat proba imunităţii. Cum s-a ajuns aici?

24 ianuarie 2022   Vedete

Ediţia din acest an al celui mai palpitant reality-show se dovedeşte a fi cea mai dură de până acum. Eliminările se fac pe bandă rulantă.

Nici nu s-au încălzit bine în arena competiţională de pe nisipul dominican, că deja cele două echipe adverse au început să piardă din membri. Dacă săptămâna trecută, din tabăra Faimoşilor a plecat cântăreaţa Xonia, votată de grup spre eliminare, iar Războinicii au pierdut un membru prin descalificare, pe Liviu Mihalca, dansatorul care s-a autopropus, săptămâna aceasta Roşii mai pierd doi oameni: unul dintre cei propuşi de grup (Andreea Tonciu, Robert Niţă sau Otilia Bilionera) şi, cu certitudine, pe Roxana Ciuhulescu.

Eliminarea Roxanei Ciuhulescu a căzut ca un trăsnet peste echipa Faimoşilor care, deşi ştia că aceasta se confruntă cu probleme de sănătate, nu credea că va pierde atât de repede, mai ales că ea a câştigat proba de imunitate la fete şi era purtătoarea colanului salvator.

Totuşi, faptul că starea sănătăţii sale s-a depreciat rapid după o accidentare şi că a necesitat transportul de urgenţă cu ambulanţa, chiar în toiul nopţii, i-a făcut pe cei implicaţi în buna desfăşurare a show-ului să ia această decizie - pe baza declaraţiilor medicului.

Aşa se face că, înainte de consiliul de eliminare, prezentatorul Daniel Pavel a transmis că Roxana este eliminată pe considerente medicale, după ce medicul a decis că aceasta nu poate face faţă traseelor de joc din punct de vedere fizic. Roxana a recunoscut, în faţa colegilor săi de echipă, că i-a fost extras lichid de la rotula stângă, iar de atunci are probleme.

„Sper că vă veţi uni, că veţi deveni o echipă şi un suflet şi veţi lupta pentru victoriile care au fost furate de echipa Războinicilor. Vă mulţumesc pentru această experienţă! Am avut curajul şi tăria de a veni. N-am ştiut că mă va sensibiliza atât de mult această experienţă. Am suferit atât fizic, cât şi emoţional, trebuie să recunosc. Însă, dacă este să trag linie, a fost o experienţă fabuloasă. Mă înclin tuturor!”, a fost mesajul Roxanei Ciuhulescu, care e aşteptată acasă de soţul său, Silviu Bulugioiu, şi de cei doi copii, Ana şi Cezar.

Cea care a primit imunitatea Roxanei Ciuhulescu a fost Laura Giurcanu, care a fost penultima care a rămas în jocul de imunitate.

FOTO: ProTV

Mai multe