După 18 ani de la scindarea trupei, girl-band-ul ANDRE a revenit în forţă FOTO&VIDEO

10 iulie 2019   Vedete

Formaţia ANDRE aka Andreea Antonescu & Andreea Bălan s-a reunit şi relansat oficial aseară, în cadrul unui mega eveniment marca Cat Music.

„Andrelele” s-au întors! Andreea Bălan şi Andreea Antonescu şi-au anunţat fanii că au refăcut trupa ANDRE de dragul lor şi al vremurilor de altădată.

„Dragii mei, cred că cea mai mare surpriză pe care eu puteam să v-o ofer este reunirea trupei ANDRE. Ne-am reunit pentru voi, pentru iubirea şi susţinerea voastră”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

"I-am promis tatălui meu că PROIECTUL lui de suflet, ANDRE, va continua. La fix 18 ani de când a murit, ANDRE SE ÎNTOARCE. Visele mor doar atunci când renunţăm la ele", a scris şi Andreea Antonescu pe pagina ei de socializare.

Andreea Bălan şi Andreea Antonescu au format trupa ANDRE în anul 1999. Albumul lor de debut, La întâlnire (1999), a fost foarte bine primit de fanii din România. 

Cele două artiste au câştigat trofeul festivalului de la Mamaia cu piesa Liberă la mare, melodie de pe cel de-al doilea album de studio, intitulat Noapte de vis. În 2002, la un an după destrămarea trupei, ANDRE a câştigat 5 discuri de platină şi un disc de aur pentru cele 1,5 milioane de albume vândute. Atunci a fost formaţia românească cu cele mai mari vânzări.

Unul dintre cele mai cunocute hituri ale trupei este Lasă-mă papa la mare, de pe albumul al treilea – Prima iubire (2000).

La începutul anului 2001, cele două artiste s-au despărţit din cauza neînţelegerilor care au apărut între ele. Andreea Bălan a continuat să facă un duo cu Alina Sorescu, însă colaborarea lor n-a durat decât şase luni.

În acelaşi an, componentele trupei ANDRE au încercat o împăcare, concretizată prin realizarea unui nou album – O noapte şi-o zi. A fost şi ultima dată când cele două au lucrat împreună.

La 18 ani de atunci, ANDRE s-a întors, lansând o nouă piesă: Reset la inimă. În direct la "Răi, Da Buni", chiar de la eveniment, cele două artiste au povestit ce s-a întâmplat.

Când Andreea Bălan a fost la un pas de moarte, în urmă cu câteva luni, Andreea Antonescu i-a fost alături:

"Andreea a trecut prin episodul nefericit, lucru care m-a făcut să realizez că viaţa este plină de surpriză şi din păcate, nu toate fericite. Moment în care am realizat că ea este într-o cumpănă, nu m-au mai interesat supărări, orgolii, prostii. Nu mai vorbisem de aproximativ doi ani... Atunci, am cumpărat imediat un buchet de trandafiri şi o jucărie de care Andreea se bucură şi m-am dus să o văd. Din păcate, nu am reuşit să o văd şi am stat cu sufletul la gură pentru ea până a doua noapte, când m-a sunat şi mi-a zis că este bine. A urmat Paştele, m-am dus cu ploconul cum orice fină se ducă la naşă... Am luat copilul, am cumpărat un cozonac foarte bun şi eu i l-am dat, iar ea mi-a dat piesa.", a povestit Andreea Antonescu pentru "Răi Da Buni".

Iată şi cum a arătat petrecerea de relansare de ieri, de la Ambasad'Or.

Mai multe