După o nuntă discretă, Gwyneth Paltrow are parte de o lună de miere extravagantă FOTO

8 octombrie 2018   Vedete

Tot ce-i mai bun şi mai frumos pentru un A-lister ca ea! Câştigătoarea Oscarului a plecat, săpătmâna trecută, în luna de miere cu proaspătul ei soţ, Brad Falchuk, iar actriţa nu pierde nicio ocazie de-a le arăta online fanilor ei luxul cu care se răsfaţă cei doi proaspăt căsătoriţi.

Luna de miere a soţilor Falchuk se conturează a fi o călătorie de lux în toată regula! Weekendul acesta, fondatoarea Goop a făcut cunoscute locurile extravagante pe care ea şi soţul ei le-au bifat în luna lor de miere europeană.

Faltrow-ii, cum s-au semnat cei doi soţi la recepţia hotelurilor de cinci stele unde s-au cazat, au plecat din Italia pentru a ajunge în romanticul Paris, Franţa, zilele trecute. 'Bonjour les fleurs!', şi-a salutat ea cei 4,7 miliaone de followeri de pe Instagram după ce a ajuns în Oraşul Iubirii. Îmbrăcată casual din cap pân-n picioare, actriţa s-a pozat lângă un aranjament de flori pe placul ei, situat în hotelul Four Seasons din Paris.

După fotografia din holul exclusivistului hotel, Gwyneth a ţinut să posteze şi instantanee din apartamentul în care au fost cazaţi amorezii. Ea a filmat cada imensă, din marmură, în care insinuează că va petrecere mult timp relaxându-se, dar a făcut publice şi câteva imagini din oraş.

Paltrow şi Falchuk au părăsit, măcar pentru o scurtă perioadă, camera de hotel şi au vizitat Fundaţia Louis Vuitton, adică un muzeu de artă, un centru cultural pe gustul lor.  

Săptămâna trecută, starul din Iron Man a postat o fotografie din Italia, prima destinaţie a lunii lor de miere. Actriţa şi partenerul ei au zburat din SUA în Umbria, o regiune din centrul Italiei, pentru o evadare romantică post-nuntă. Iar vedeta a împărtăşit apusul soarelui cu prietenii ei internauţi.

Actriţa şi-a unit destinul cu co-creatorul Glee, în cadrul unei ceremonii discrete, organizate în casa ei din Hamptons, pe 29 septembrie. Printre invitaţii de seamă s-au numărat Robert Downey Jr., Jerry Seinfeld, Cameron Diaz şi soţul ei Benji Madden, şi regizorul Steven Spielberg, care a fost cameramanul neoficial al evenimentului.

Paltrow n-a făcut publice imagini din ziua cea mare nici până acum, tot ce a arătat marelui public a fost o imagine cu verighetele celor doi proaspăt căsătoriţi a doua zi după ceremonie.

Actriţa de 46 de ani a fost mai căsătorită o dată, cu Chris Martin, leaderul trupei Coldplay, cu care are doi copii, pe Apple (14) şi pe Moses (12), iar actualul ei soţ, are şi el un fiu şi o fiică din mariajul lui anterior, care a durat, de asemenea, de 10 ani.

FOTO - Instagram Gwyneth Paltrow

Mai multe