E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar se plânge că e singură de foarte mult timp

5 aprilie 2019   Vedete

Pe Charlize Theron o ştie toată lumea! E frumoasă de pică, e altruistă, a adoptat chiar şi doi copii de culoare. Totuşi, în viaţa ei personală, nu există prea multă ”activitate”, actriţa plângându-se de singurătate.

Deşi e una dintre cele mai frumoase femei din lume, Charlize Theron se plânge că nu are parte de atenţie din rândul masculilor. ”Sunt singură de 10 ani. Cineva trebuie să se maturizeze şi să salveze situaţia”, a declarat joviala actriţă în cadrul unui interviu recent.

Lucru întărit şi de co-starul ei, Seth Rogen, alături de care îşi promovează cea mai recentă peliculă, ”Long Shot”: ”E disponibilă!”.

Ce-i drept, n-au trecut chiar zece ani de la ultima ei relaţie, însă Charlize se simte, probabil, foarte singură. Cea mai recentă relaţie a ei a fost cu Sean Penn, între 2013 şi 2015, cei doi ajungând chiar şi la o logodnă. Din nefericire, în iunie 2015 au pus punct idilei lor.

Anterior, Charlize s-a iubit cu actorul Stuart Townsend, cu care s-a cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ”Trapped”. Relaţia lor a durat opt ani, sfârşitul idilei având loc în 2010. Anul trecut, au existat zvonuri că actriţa ar avea de-a face cu Brad Pitt, însă nu există nicio dovadă în acest sens.

Mai multe