Ea este prima celebritate mondială care a recunoscut că a apelat la Botox: ”Mama s-a supărat rau pe mine!”

30 aprilie 2021   Vedete

În cei 30 de ani de când a fost lansat, botoxul a cucerit întreg mapamondul. Cu toate acestea, nu toată lumea este dispusă să admită că a recurs la populara metodă. Supermodelul Linda Evangelista a fost prima vedetă care a recunoscut că şi-a făcut botox. 

Astăzi injecţiile cu botox sunt la ordinea zilei şi nu mai miră pe nimeni că o persoană sau alta a apelat la această metodă pentru a conserva tinereţea. Când vine vorba de vedetele de la Hollywood, cel puţin, a ajuns să ne mire dacă cineva nu a încercat serul minune lansat pe piaţă în anul 1989, care a cucerit întreaga lume.

În anii '90, ora exacta a frumuseţii o dădeau supermodelele, aşadar botoxul a intrat rapid în atenţia lor. Supermodelul care declara cândva că nu se dă jos din pat dimineaţa pentru mai puţin de 10 000 de dolari, Linda Evangelista, este acum o femeie de 55 de ani, împăcată cu trecerea timpului. Dar în urmă cu mulţi ani, a creat rumoare fiind prima vedetă care a recunoscut că şi-a făcut injecţii cu Botox.

 ”Am fost prima care a admis că a apelat la botox, gest care pe mama a supărat-o îngrozitor. I-am explicat că toată lumea începuse să folosească metoda, iar ea mi-a replicat că restul măcar nu zic în gura mare”, a povestit pentru Harper's Bazaar Linda Evangelista. 

Foto: Profimedia

La 55 de ani, a declarat că nu mai foloseşte atât de des botox şi că procesul de îmbătrânire nu o sperie. ”Chiar nu înţeleg frica asta. Nu ştiu dacă pentru că am un copil şi visez să am şi nepoţi într-o bună zi sau pentru că atâţia prieteni şi oameni din familie mi-au murit tineri. De exemplu, Kevyn Aucoin (nr. celebrul makeup artist decedat la doar 40 de ani) era terifiat de riduri, nu voia să le aibă, dar nici măcar nu a avut ocazia să ajungă acolo…”, a mărturisit Linda. 

Mai multe