Ed Sheeran s-a căsătorit în secret cu logodnica lui. Totul despre ceremonia intimă

28 februarie 2019   Vedete

La un an de la anunţul logodnei, celebrul cântăreţ şi-a oficializat relaţia cu logodnica lui, Cherry Seaborn. Ceremonia a avut loc, în secret, în Suffolk, potrivit presei internaţionale.

Ed Sheeran şi-a dus iubita la altar! Cei doi s-au căsătorit cu puţin timp înainte de Crăciun, însă au ţinut totul secret până acum. Ceremonia a fost una extrem de intimă, fiind invitaţi doar 40 de persoane din rândul rudelor şi prietenilor apropiaţi.

Informaţia a ”scăpat” în public graţie unui prieten: ”Ed s-a căsătorit cu câteva zile înainte de Crăciun. A fost ceva foarte liniştit, la care au participat doar foştii colegi de şcoală ai lui Ed, familiile lor şi un prieten. Erau doar 40 de persoane – deci nici vorbă de Taylor Swift, directori ai companiilor de înregistrări ori regalităţi ori pop staruri. Nu a vrut să facă din asta vreun eveniment, ci ceva doar pentru ei – o mică nuntă de iarnă”.

Se pare că aceasta a fost dorinţa celor doi însurăţei, Cherry nevisând la vreo nuntă mare ori rochie albă, de prinţesă. „Niciunul dintre ei n-au făcut din asta o mare chestie. Cherry voia doar să se întâmple, fără probleme ori intruziuni”. Chipurile, cei doi au, însă, de gând să facă o a doua nuntă, grandioasă, în vara anului 2019, la care să participe toţi prietenii şi cunoştinţele lor.

Mai multe