Ela Crăciun e naşă "de profesie". Uite cât de elegantă a fost la cununia unor prieteni FOTO

9 iulie 2019   Vedete

The Supermom o ţine din petrecere în petrecere. După botezul mezinului său şi vacanţa pe plaja unde s-a căsătorit, Ela Crăciun a năşit un cuplu.

Ela Crăciun a fost ieri naşa de cununie a unor prieteni apropiaţi. Ceremonia a avut loc la o biserică din Bucureşti şi a fost ţinută de părintele de suflet al vedetei, Emil Cărămizaru. A fost prima experienţă a Elei Crăciun în calitate de naşă de cununie. Vedeta a mai fost până acum naşă de botez de nu mai puţin de opt ori. 

Pentru acest eveniment, Ela a ales să poarte o ţinută vestimentară elegantă care a atras o mulţime de complimente inclusiv pe paginile ei de socializare: o rochie midi albastră, cu decolteu generos şi crăpătură discretă, care i-a evidenţiat silueta de tip clepsidră. Ţinuta, semnată Rhea Costa, a fost accesorizată cu sandale argintii fine. 

La ceremonie au participat şi cei trei copii ai săi. Alex, băiatul de 14 ani a purtat pantaloni negri cu cămaşă albă şi cravată fucsia, Alesia, în vârstă de 7 ani, o rochie albă, de vară, iar micuţul Nicholas, de 8 luni, un costumaş gri. 

“Ei sunt primii fini pe care i-am cununat. Să fiţi fericiţi şi să vă iubiţi 1000 de ani. Mereu alături de noi a fost şi părintele nostru de suflet, părintele Emil Cărămizaru, căruia îi mulţumesc pentru toată binecuvântarea pe care o primim de fiecare dată când îl întâlnim”, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

Credit foto: Little Sunshine Studio

Mai multe