Elena Chiriac, schimbare radicală de look după finala de la "Ferma". Cum arată acum

9 decembrie 2020   Vedete

Elena Chiriac a făcut furori la "Ferma". A fost cea mai tânără concurentă, la un pas de a câştiga marele premiu. Şi-a făcut recent o schimbare radicală de look. 

A câştigat opt dueluri şi a demonstrat cât de puternică este, cât de curajoasă, dar şi că şi-a meritat pe deplin locul în competiţia de la Pro TV. Elena Chiriac a fost la un pas de a câştiga marea finală, de a pune mâna pe marele premiu în valoare de 50.000 de euro. A pierdut însă în faţa colegului şi prietenului ei, Augustin Viziru.

A devenit celebră acum, majoritatea telespectatorilor de la Pro TV o cunosc după participarea în show. S-au schimbat unele lucruri în viaţa ei, acum are parte de notorietate. S-a gândit şi că este un moment bun să îşi facă o schimbare radicală de look. Elena Chiriac nu mai arată aşa cum ştiam!

Vedeta de doar 18 ani a renunţat la părul lung. S-a tuns mai scurt! Noua transformare o prinde de minune! Are trăsături frumoase pe care ştie să le pună în evidenţă. Priviţi în galeria foto!

Citeşte şi: Elena Chiriac de la Ferma are iubit. Cine e bărbatul care o face fericită acum pe vedeta de doar 18 ani

Augustin Viziru a câştigat FERMA 2020, dar o consideră şi pe Elena învingătoare

Între Augustin Viziru şi Elena Chiriac s-a legat o frumoasă relaţie de prietenie. El a mai mărturisit că şi Elena Chiriac este câştigătoare.

„Suntem amândoi câştigători. De când am intrat în concursul ăsta a fost alături de mine. Ea a câştigat foarte mult. Şi mă bucur tare mult pentru ea. O să fiu alături de Elena atunci când va avea nevoie. (…) Mă bucur că după 5 ani de frustrări am reuşit să iau trofeul. Astăzi, fetiţa mea a împlinit 3 luni, iar acest trofeu este pentru ea”, a spus Augustin Viziru.

Foto: Facebook, Pro TV

Mai multe