Elena Gheorghe, naşă de botez. Cât de sexy a fost cântăreaţa la eveniment!

11 septembrie 2017   Vedete

A devenit mamă pentru a doua oară pe 15 iulie şi la doar câteva zile de la venirea pe lume a fiicei sale, artista avea un corp tras prin inel, iar fanii chiar au fost surprinşi de cât de bine poarte să arate într-un timp atât de scurt.

Sâmbătă, Elena Gheorghe şi soţul său au botezat, însă nu pe micuţa lor, ci pe fina cuplului, iar cântăreaţa a fost şi de data aceasta foarte sexy, schimbând două ţinute care i-au venit ca turnate. " 8 sept 2017 ... O sărbătoare mare cu două evenimente speciale. La mulţi ani Mariei mele, mama mea, şi tuturor celor care astăzi îşi serbează ziua de nume. Tot azi, o alta Mărie îşi primeşte numele în dar prin Sfânta Taina a Botezului, iar noi suntem mândrii ca ne-a ales părinţi spirituali.  Bine ai venit Marie, înger frumos în viaţa noastră, a celor care astăzi îţi suntem alături ! Sa ai o viaţa fără griji❤❤❤", a scris Elena pe Instagram la o fotografie în care apare alături de soţ şi de finica îmbrăcată în rochiţă albă.

De altfel, Elena a ales să poarte o rochie foarte sexy pentru acest botez, una de un roşu aprins, cu decolteu, mulată pe abomen şi care îi lăsa picioarele la vedere. La botezul Sarei Maria, Elena a vrut să impresioneze, aşa că la petrecerea de fiţă de seara a ales o rochie lungă, neagră, cu un croi sofisticat.

Foto: Instagram

Mai multe