Elon Musk, CEO-ul Tesla, va deveni din nou tată. Iubita lui a făcut un anunţ şocant!

9 ianuarie 2020   Vedete

Mai exact, modul în care a ales să anunţe că este însărcinată cu Elon i-a şocat pe mulţi

Claire Elise Boucher, artista canadiană de 31 de ani care are numele de scenă Grimes, a postat o imagine cu ea topless în care, în zona abdomenului, se vede un făt. Grimes a folosit Photoshopul pentru a lăsa imaginea să spună totul: este însărcinată cu mogulul Elon Musk (48), cu care are o relaţie din luna mai 2018. Cei doi s-au cunoscut pe Twitter, după ce Elon a făcut o postare care pe ea a intrigat-o într-atât încât artista i-a scris acolo în privat. Un gest care a atras multe comentarii cum că Grimes ar fi fost interesată de banii lui şi l-ar fi vânat pe contul de social media.

"Nu am nevoie de bani de la un bărbat. Grimes se autofinanţează", a fost răspunsul ei, atunci când până şi la poza de mai sus au apărut comentarii de acest gen. "Regina stocării banilor lui Elon. O adevărată femeie de afaceri", a scris cineva....

"Probabil imaginea va fi oricum banată de Instagram", a mai comentat artista. Ceea ce s-a şi înâmplat câteva ceasuri mai târziu - Instagram a şters poza care conţinea prea multă nuditate. Iar Grimes a postat din nou imaginea, într-o variantă prelucrată la sâni, astfel încât să fie acceptată de Instagram. Iar dacă mai era vreo urmă de îndoială, tot la comentariile de la această imagine, Grimes a scris: "Însărcinată". Copilul pe care îl aşteaptă nu este, însă, unicul moştenitor al mogulului cu o avere de 23,6 miliarde de dolari, care-l face a 40-a cea mai bogată persoană din lume, conform Forbes. Cu prima soţie, Justine Wilson, cu care a fost însurat între 2000 şi 2008, Elon mai are 5 copii (prin fertilizare in vitro): gemeni născuţi în 2004 şi tripleţi născuţi în 2006.

Înainte de Grimes, Elon a făcut vâlvă cu relaţia lui, în 2016 şi 2017, cu Amber Heard, fosta soţie a lui Johnny Depp. Problema este că scandalul a ajuns până într-acolo încât s-a spus că Amber l-a înşelat pe Johnny cu Elon. Iar presa a publicat orice aspect controversat legat de numele Musk, inclusiv faptul că tatăl lui de 72 de ani, Errol Musk, a făcut cel de-al şaselea copil cu fiica lui vitregă de 30 de ani, Jana Bezuidenhout, pe care o ştie de la vârsta de 4 ani. "Tata este o fiinţă îngrozitoare", s-a apărat Elon.

Foto: Instagram, Getty Images

Mai multe