Era de-o frumuseţe rară, iar Elvis Presley i-a fost partener în film. Actriţa a murit la 75 de ani

5 decembrie 2018   Vedete

Fosta parteneră de platou a lui Elvis Presley, Michele Carey, a murit la 75 de ani. Cei doi au făcut istorie în pelicula ”Live a Little, Love a Little”, în care au jucat ca îndrăgostiţi.

Actriţa, care s-a retras în 1986, a murit, de fapt, pe 21 noiembrie, potrivit spuselor purtătorului ei de cuvânt Michael Anthony. Însă, vestea morţii ei a fost făcută publică weekendul trecut, printr-o postare pe Facebook.

”Astăzi, am cea mai tristă îndatorire, una pe care speram să n-o am niciodată în viaţa asta, şi anume să-i informez pe prietenii şi fanii lui Michele Carey că ceea ce citiţi este adevărat. Michelle a murit pe 21 noiembrie, avându-i pe cei din familia sa alături, la cei 75 de ani. Aşa cum mulţi ştiaţi, după ce a părăsit Hollywoodul în 1986, Michele a dus o viaţă privată, departe de lumina reflectoarelor. De-a lungul minunatei sale vieţi, Michele a fost un suflet minunat, care a iubit viaţa şi să petreacă timpul cu prietenii apropiaţi şi familia. RIP draga mea Michele, îţi vor simţi lipsa mulţi oameni din întreaga lume”, a fost declaraţia emoţionantă a celui care i-a fost reprezentant.

Michele Carey a murit din cauza naturale, în Newport Beach, California. Ea este cunoscută graţie rolului din westernul El Dorado, din 1976, dar şi-n urma filmului ”Live a Litte, Love a Little”, în care a jucat cu Elvis Presley. În această peliculă, Elvis juca rolul unui fotograf care jongla între două joburi, care sfârşeşte prin a se îndrăgosti nebuneşte de personajul făcut de Michele Carey.

Mai multe