Este sezonul vechilor poveşti de dragoste. La ce fost soţ acasă a fost văzută noaptea Angelina Jolie

14 iunie 2021   Vedete

Anul asta s-au aliniat astrele pentru fostele iubiri? O surpriză de acest gen vine şi din partea celebrei Angelina Jolie.

Nesperată vizită nocturnă a celebrei actriţă la un fost soţ. Angelina a fost văzută ieşind noaptea din apartamentul din Brooklyn al lui Jonny Lee Miller, după o cină târzie.

Diva în vârstă de 46 de ani a fost fotografiată în timp ce pleca, vineri, 11 iunie. Cei doi au fost căsătoriţi în 1996, după ce s-au cunoscut pe platourile filmului Hackers, dar s-au despărţit repede şi au divorţat oficial în 1999.

Angelina a fost în vizită la fostul soţ purtând un pardesiu Dior crem, în valoare de 3500 de dolari, pantaloni crem, sandale şi mască, toate în nuanţe de crem.

A doua zi după cina târzie şi interesantă cu Angelina Jolie, fostul soţ, actorul din Trainspotting a fost văzut ieşind la alergat pe o vreme foarte ploioasă, e adevărat, echipat corespunzător, cu pelerină de ploaie.

Angelina a adus pentru cina cu Jonny Lee Miller o sticlă scumpă de vin Peter Michael, pe care a ţinut-o în geanta sa Louis Vuitton.

 Potrivit paparazzilor, actriţa a petrecut aproximativ trei ore în apartamentul fostului său soţ. Deşi s-a străduit să fie cât mai discretă, e vorba totuşi de Angelina Jolie! Nu poate fi banală nici dacă ar încerca. Aşadar, nu s-a putut ascunde de paparazzi.

Vezi în GALERIA FOTO cum arătau actorii împreună, în tinereţe, dar şi cum este Jonny acum.

Foto: Instagram şi Profimedia

Mai multe