Eva Longoria, spectaculoasă la 46 de ani. Actriţa şi-a expus corpul perfect în Mexic

22 octombrie 2021   Vedete

Eva Longoria face furori cu corpul său ce pare sculptat. Fosta ”nevastă disperată” arată spectaculos, la 46 de ani.

Ştie că e frumoasă şi îi place să-şi tachineze fanii în mediul online. Asta s-a întâmplat şi cu cele mai recente fotografii sexy ale divei. Aflată în vacanţă în Mexic, în Cabo San Lucas, cu fiul său, Santiago Enrique Bastón, în vârstă de doi ani, superba brunetă a optat pentru un costum de baie din două piese, alb cu detalii albastre, care îi pune în evidenţă trupul tonifiat.

Pe Instagram, Eva a postat o imagine incendiară, pe care o descrie ca pe o carte poştală: ”Cu dragoste, din Mexic.” Actriţa se odihneşte într-un leagăn, după ce s-a jucat în nisip cu Santiago Enrique Bastón, singurul său copil, un micuţ adorabil.

Texana este o împătimită a sportului, de aceea pe corpul său grăsimea şi celulita nu există.

Nici urmă de José Bastón, soţul vedetei cu care este căsătorită de cinci ani. El este director şi producător TV. Înainte de acest mariaj, Longoria a fost căsătorită cu Tony Parker, din 2007 până în 2011, iar înaintea sa, cu  Tyler Christopher, primul soţ, din 2002 până în 2004.

După vacanţa din Cabo, Eva Longoria şi-a făcut apariţia în Los Angeles, la un eveniment cultural, expoziţie şi lansare de carte Julianne Hough şi Brian Bowen Smith.

Foto: Profimedia şi Instagram

Mai multe