Familia prezentatoarei Eli Roman, în formulă completă la Karpathia Horse Show FOTO

30 septembrie 2019   Vedete

Vedeta de la Realitatea TV şi-a scos băieţii la cel mai important eveniment ecvestru de peste an.

Abia a devenit a doua oară mămică, că şi-a şi reluat obiceiul de-a face turul evenimentelor de marcă, mai mult sau mai puţin mondene. După două luni de când l-a adus pe lume pe Matei, al doilea băieţel al său şi al jurnalistului Stelian Negrea, Eli Roman a demonstrat că este într-o formă de zile mari.

La fel de veselă, energică, dar şi atentă la năzbâtiile lui Andrei, fiul său mai mare, Eli Roman s-a bucurat să se afle din nou la Floreşti, pe vastul şi frumosul domeniu Cantacuzino, la o nouă ediţie a Karpathia Horse Show.

De data aceasta în formulă de 4, familia Roman-Negrea se bucurat din plin de o zi autentică de toamnă, de cursele de cai şi atelaje, de distracţiile pentru copii, de mâncare bună şi must aromat. Dacă Andrei e acum destul de mare să se ţină bine în şa şi să înveţe de la tatăl său câteva trucuri de tir, Matei s-a mulţumit să gângurească şi să moţăie alintat de soarele blând.

Cât despre părinţi, aceştia s-au bucurat să urmărească proba de cross-country, în care concurenţii şi caii lor au sărit peste obstacole naturale spectaculoase – buşteni, iazuri – pe un teren variat, dovedindu-şi rezistenţa şi viteza în orice condiţie de mediu. (vezi mai multe în galeria foto)

Mai multe