Fergie, nud pe coperta noului său album. Imagini incendiare cu cântăreaţa!

3 octombrie 2017   Vedete

Despărţirea de cel care i-a fost soţ timp de 8 ani şi lansarea noului său album par să coincidă. După ce a anunţat că ea şi tatăl copilului său, Josh Duhamel, au hotărât să meargă pe drumuri separate, Fergie a pornit încrezătoare într-o nouă etapă din viaţa sa, una în care cariera este pe primul plan.

În ultimii ani nu a mai fost atât de prezentă în muzică, iar acum este hotărâtă se se relanseze într-o variantă a sa mult mai sexy. Are 42 de ani, dar este o femeie de o senzaualiatate aparte şi vrea să se folosească de toate atuurile sale şi de şarm pentru a-şi impresiona publicul. Cum a apărut pe coperta noului său album, "Double Dutchess"? Ei bine, complet debrăcată, într-o formă de invidiat.

S-a dezbrăcat pentru promovarea noului său album.

Fergie face tot ce-i stă în putinţă pentru a-şi promova cel mai nou album, lansat după 10 ani de aşteptare. Dacă la concerte este o apariţie pe care nu o poţi trece cu vederea, îmbrăcată sumar şi cu un dans provocator, iată că pentru o nouă şedinţă foto artista a renunţat complet la textile, iar rezultatil a fost un impact şi mai mare asupra fanilor. De ce să nu recunoaştem, ea chiar este într-o formă perfectă şi îşi permite să se fotografieze şi să se îmbrace în ce vrea. A pozat fără inhibiţii şi fără haine, dar şi în ţinute provocatoare din latex sau corset care i-a pus în valoare bustul generos. Mai mult de atât, într-o altă serie de fotografii, Fergie este surprinsă într-o pereche de bikini din piele, stând în poziţia şpagatului.

Foto: Instagram Fergie

Mai multe