Fericite singure! Aceste mari vedete au renunțat la bărbați și la ideea de căsătorie

12 octombrie 2024   Vedete

Aceste vedete s-au declarat fericite și... complete, chiar dacă nu au o jumătate în viața lor. Iar unele dintre ele se simt atât de bine singure, încât au făcut din asta un mod de a trăi.

Sheryl Crow

Vedeta de 62 de ani a îmbrățișat pe deplin viața de femeie necăsătorită – deși a fost de trei ori aproape de a deveni mireasă, inclusiv alături de ciclistul Lance Armstrong. „Sunt hot. Chiar și la peste 60 de ani. Sincer, chiar mă întreb cum am ajuns aici nemăritată“, glumește artista care a adoptat doi băieți și este supraviețuitoare a cancerului de sân.

Fran Drescher

După ce a trecut printr-un divorț foarte public de soțul ei, în 1999, descoperind că acesta este gay, Dădaca a găsit din nou dragostea: cu ea însăși! În urmă cu doi ani, vedeta în vârstă de 66 de ani, cu două mariaje eșuate la activ, a declarat că „sunt într-o relație cu mine însămi și ne merge destul de bine“. Doi ani mai târziu, armonia solo este încă acolo...

Demi Moore

La cei 61 de ani ai săi, încă ar mai putea avea orice bărbat își dorește. Însă fosta nevastă a lui Bruce Willis și a lui Ashton Kutcher pare să se bucure de viața solo, lately. „OK, dorm cu câinii mei în pat“, a recunoscut Demi recent. „De aceea sunt singură!“, spune actrița a cărei mare iubire, în acest moment, este cățelul Pilaf.

Teri Hatcher

În vârstă de 59 de ani, Teri nu mai e de mult o nevastă disperată, ba chiar declară că se simte cel mai bine singură. „Sunt singură de foarte mult timp, dar nu este nimic singuratic în viața mea. Vreau să îndepărtez stigmatizarea asta.“ Mamă a unei fete și cu două mariaje încheiate, actrița nu spune NU ideii de relație, dar nici nu face din asta un țel: „N-am nevoie de un bărbat. Am pisică“.

Diane Keaton

Actrița în vârstă de 78 de ani, care nu s-a căsătorit niciodată, nu a lăsat statutul ei civil să o definească. „Faptul că nu sunt măritată nu înseamnă că am o viață mai puțin calitativă. Vechiul mit al femeii bătrâne este o prostie“, este de părere vedeta care are doi copii adoptați și care s-a iubit, în tinerețe, cu Woody Allen, Al Pacino sau Warren Beatty.

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe