Eva Longoria a cucerit prima seară a Festivalului de la Cannes. Actrița a purtat o rochie neagră, ultra sexy

18 mai 2022   Vedete

Festivalul de la Cannes 2022 și-a deschis porțile cu o sumedenie de vedete pe covorul roșu. Ele au atras toate privirile.

Este prima ediție fără restricții, după pandemia de COVID-19. În 2020, Festivalul a fost cu totul anulat, iar în 2021 s-a desfășurat cu multe restricții.

Ei bine, pe 17 mai 2022, Festivalul de la Cannes a debutat ca în anii buni. Iar vedetele s-au înghesuit pe covorul roșu, la seara de deschidere a celui mai rafinat eveniment al anului.

Staruri ca Eva Longoria, Julianne Moore sau Lashana Lynch au strălucit, de-a binelea. Filmul ales să deschidă Festivalul de la Cannes 2022 a fost comedia ”Final Cut”.

Eva Longoria, starul de 47 de ani al seriei de succes ”Neveste Disperate” a cucerit privirile tuturor cu silueta sa fină, pusă atât de bine în evidență de o rochie neagră, transparentă, foarte sexy. Părul l-a avut prins într-un coc aparent neglijent, iar la gât a folosit un accesoriu de catifea.

Actrița devenită celebră în toată lumea pentru rolul Gabriela Solis a fost foarte încântată să se afle la cea de-a 75-a ediție a îndrăgitului Festival  de la Cannes. Longoria a purtat cu mare succes rochia creație Alberta Ferretti.

Apariția Lashanei Lynch a fost angelică, actrița optând pentru o rochie lungă, albă, despicată, perfectă pentru un asemenea tip de eveniment. Ținuta este o creație Fendi Couture.

Julianne Moore a optat tot pentru o rochie neagră satinată, Bottega Veneta, cu un decolteu adânc, cu talia marcată și un colier prețios la gât. Părul a ales să-l lase drept și desfăcut.

Foto: Profimedia

Mai multe