Fetiţa Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda împlineşte un an. Cum sărbătoresc în vremea coronavirusului

17 martie 2020   Vedete

Fetiţa Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda e aniversată astăzi. Chiar şi în vremea coronavirusului, Iris va avea parte de o petrecere ca la carte. 

„Minunea din bratele mele împlineşte un an de viaţă. Ne îmbrăcăm frumos, mâncăm tort şi o să avem baloane”, a scris Gabriela Cristea pe o reţea de socializare.

"Eşti parfumată ca o floare, eşti delicată ca o floare, tu eşti raza mea de soare...eşti floare mea, zeiţa mea, curcubeul inimii mele. Cu tine lumea e mai frumoasă, pură şi mult mai inocentă. La mulţi ani, fetiţa mea!'', a adăugat prezentatoarea TV.

Nici Tavi Clonda nu s-a lăsat mai prejos. Artistul a ţinut să îi facă urările în stilul său caracteristic. "La multi Ani, iubita noastra zeită! Azi împlineşti un anişor! Nu am cuvinte să-mi exprim fericirea, dar un lucru pot spune: pentru tine şi pentru cei ca tine, mici şi curaţi, lumea va fi mai bună!"

Gabi Cristea şi Tavi Clonda sunt împreună de şase ani. "Întâlnirea cu el mi-a întors viaţa cu susul în jos, mi-a schimbat valorile şi mi-a alinat zbuciumul sufletesc. Suntem de peste 6 ani împreună şi am construit împreună cât pentru şase vieţi. Abia aştept să văd ce o să mai vină”, mărturisea frumoasa brunetă.

Mai multe