Primele imagini cu micuța Isabella, fetița lui Rosie Huntington-Whiteley și a lui Jason Statham

24 mai 2022   Vedete

Rosie Huntington-Whiteley și-a prezentat fetița pentru prima dată. Modelul și Jason Statham au întâmpinat-o pe micuță pe lume în urmă cu trei luni.

Rosie Huntington-Whiteley, în vârstă de 35 de ani, se bucură din plin de o vacanță în Antibes, Franța, un oraș de pe Riviera franceză construit de greci în secolul al V-lea î.Hr., cu numele Antipolis. Blondina și logodnicul Statham au găsit o destinație cât mai aproape de Festivalul de la Cannes.

Top modelul și-a exemplificat vacanța cu poze pe pagina sa de socializare, motiv pentru care și-a prezentat și fetița, pentru prima dată. Imaginile sunt adorabile. Micuța este transportată pe aeroport într-un coș de cărucior de celebrul său tată, renumit pentru rolurile sale de dur.

De asemenea, o vedem pe Isabella alintată de mama sa și alăptată. Superba Rosie Huntington-Whiteley arată minunat, la trei luni de la naștere.

Cuplul mai are un băiat, pe Jack, în vârstă de 4 ani. Când vine vorba de copii, și ei sunt foarte atenți la felul în care îi pozează, pentru a nu li se vedea prea mult chipul.

Huntington-Whiteley s-a logodit cu starul din ”Curierul” și ”Wrath of man” în 2016, iar în august 2021 a anunțat că bebe numărul doi este pe drum.

Fostul înger Victoria’s Secret și-a anunțat fanii când a născut, prezentând mânuța fetiței și un pătuț. Ea s-a născut la o dată foarte mediatizată, 2.2.2022.

Superba Rosie a mărturisit că viața i se pare mult mai ”conturată”, odată ce devii mamă. ”Am mult mai multă încredere, iar simțurile mele sunt acum mult mai ascuțite”, a explicat Huntington-Whiteley.

Jason Statham se bucură de un real succes cu cel mai recent film în care a jucat, ”The wrath of man”. Și în această producție ne încântă cu rolul său specific, de băiat rău în slujba dreptății.

Foto: Instagram/ Profimedia

Mai multe