Fetiţa lui Jojo a defilat pe catwalk: “Simţeam că o să leşin de fericire”

12 decembrie 2019   Vedete

La trei ani, Zora a defilat pe podium mai ceva ca un manechin profesionist. Micuţa a apărut într-o prezentare pentru Clara Rotescu.

"Zora a fost pentru prima oară muză pentru un creator. A defilat în seara asta pentru prietena mea şi a fost cel mai mic model din prezentare. Dacă am avut emoţii?! Tone!! Nu îmi imaginam că prinţesa mea e atât de încantătoare în postura de model. Imaginea ei în rochie m-a frapat şi pe mine! Eram atât de mândră că e fetiţa mea încât simţeam că o să leşin de fericire.

Zora a înţeles că trebuie să prezinte alături de celelalte modele şi fetiţe model, însă când a fost vorba să iasă nu a vrut fără mami, aşa că mami s-a trezit în patru minute într-o rochie lungă, paietată, înfăşurată într-o curea. Nu aveam nici faţa, nici coafura, nici măcar pregătirea sufletească necesară pentru a face asta, însă nu am putut să o refuz pe fetiţa mea. Evident că atunci când am ajuns în faţa oamenilor a vrut în braţe. Oricum, momentele cele mai frumoase în viaţă sunt cele spontane, neregizate. Cea mai frumoasă parte a fost că invitaţilor le-a plăcut foarte tare momentul! Aşa că... little miss Ipate, ca o Kate Moss în miniatură a furat inimile celor prezenţi şi m-a făcut să mă simt incredibil!", a scris Jojo pe un cont de socializare.

Mai multe