Fetiţa rebelă a Americii schimbă prefixul, Britney Spears a împlinit 40 de ani. Cu ce declaraţie şi-a amuzat fanii

3 decembrie 2021   Vedete

Artista este în culmea fericirii, întrucât anul acesta i-a adus multe dorinţe împlinite. A scăpat de sub tutela tatălui, a schimbat prefixul, are o relaţie frumoasă şi nu mai e mult până se mărită.

De atâta bucurie, chiar şi-a împodobit bradul de Crăciun în noiembrie şi toate intervenţiile pe social media le face din faţa pomului.

Aseară a mai publicat un calup de fotografii, cu ocazia zilei sale de naştere. Fetiţa rebelă a Americii schimbă prefixul. Iată cu ce declaraţie amuzantă şi-a binedispus fanii: ”Eu nu împlinesc 40 de ani, ci 4. Şi dacă nu aţi auzit, am susţinut aproape 250 de spectacole în Las Vegas în 4 ani şi am anulat doar două. Acestea fiind spuse, cred că va trebui să-mi pun câte o rochie sexy în fiecare seară, pentru tot restul vieţii, pentru a compensa timpul în care am lucrat pentru familia mea, doar cu cântecele vechi, care mi-au fost permise. Mă veţi vedea în curând în alte rochii. Până atunci, depresie, să mă pupi undeva.”

Apoi Brit a mai prezentat o filmare în care vorbeşte răstit şi pe alocuri fără noimă, încercând să explice că poate depresia a deconectat-o de oameni, însă lucrează cu ea pentru a-şi ajuta ulterior fanii.

În mod cert, artista este zdruncinată de evenimentele din viaţa sa, dar face tot posibilul ca să îşi revină.

Foto: Instagram

Mai multe