Fiica Andreei Marin s-a transformat într-o adolescentă de toată frumuseţea! Imaginea care a făcut mii de like-uri în timp record

17 mai 2021   Vedete

Andreea Marin a făcut publică o fotografie cu fiica sa, Violeta, care a luat pe toată lumea prin surprindere. Fetiţa în vârsta de 13 ani a crescut foarte mult în ultimele luni şi este o adolescentă extrem de simpatică.

Andreea Marin postează rar fotografii cu fiica sa, dar când o face, imaginile strâng zeci de mii de like-uri. Ultima postare de acest fel, însă, a luat Internetul prin surprindere. La 13 ani şi jumătate, Violeta s-a transformat într-o adolescentă de toată frumuseţea. 

”Fericirea mea are chipul ei”, a scris vedeta în dreptul fotografiei cu fiica sa şi a lui Ştefan Bănică. Recţiile fanilor nu au întârziat să apară, iar imaginea a strâns 20 000 de likeuri în foarte scurt timp de la postare. 

”Mi-a mărturisit de curând că îşi doreşte să urmeze cursurile facultăţii de drept. Sunt uimită! Îi place partea asta artistică a vieţii, are de la ambii părinţi ce să moştenească în acest domeniu, dar mă bucură realismul ei. Şi-a dat seama de nişte lucruri. Citeşte foarte mult în domeniu, deşi are o vârstă fragedă. Tot ce îmi doresc este să fie fericită. Nu vreau să am un copil excepţional, perfect, mă bucur că e bună la şcoală, dar nu asta e scopul meu în viaţă”, declara Andreea Marin cu ceva timp în urmă pentru un post de televiziune. 

Foto: Instagram

Mai multe